Veranderingen, vacatures & geef je mening!

Veranderingen, vacatures & geef je mening!
In deze nieuwsbrief lees je alles over credits en de verlichting op de squashbanen, vragen wij om jouw mening en delen wij onze openstaande vacatures. 

Credits
Het afgelopen jaar was een bijzondere periode en wij hebben daarom jouw opgespaarde credits langer laten staan. Op deze manier kon en kan je lessen inhalen en vaker sporten!

Let op! Per 31 december 2021 vervalt deze tegemoetkoming en gelden weer de reguliere algemene voorwaarden. Dit betekent dat na 31 december 2021 je opgespaarde oude (credits) vervallen. Vanaf 1 januari 2022 zijn credits weer drie maanden geldig binnen een gelijk actief abonnement.

Jouw mening telt!
Tot de eerste lock-down in maart 2020 werkte we met vaste reserveringslijsten. Door de komst van het coronavirus is dit komen te vervallen. Nu zijn wij benieuwd, mis je het of ben je juist blij met de open-inschrijving? Vul snel onderstaande enquête in.

Squashers opgelet! 
Vanaf heden gaat de verlichting niet meer automatisch aan wanneer je de squashbaan op loopt. De verlichting gaat aan op het moment dat jij en je maatje je hebben aangemeld in het restaurant. Ja, je leest het goed, je hoeft niet meer naar boven naar de fitnessbalie. De verlichting gaat automatisch na 45 minuten uit, zo weet je gelijk dat je speeltijd erop zit en het tijd is voor een drankje.

Kom jij ons team versterken?
Wij zoeken horecatoppers, personal trainers en fitnessinstructeurs! Ben jij enthousiast, leergierig, flexibel en wil jij in de leukste sportschool van Pijnacker werken? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures.

Wist je dat de onderstaande lessen weer terug zijn op het rooster?

  • Maandagochtend Bodypump 10.15 uur
  • Dinsdagavond Kickfun om 21.00 uur
  • Woensdagavond spinning om 20.00 uur
  • Vrijdagochtend senioren spinning om 11.00 uur