Pilates bij de Viergang

Petra van der Geer (instructeur): “Pilates is dé les waarin je leert body & mind te laten samenwerken om in evenwicht te komen en daarmee leniger en sterker te worden.
De Viergang heeft meerdere Pilateslessen en docenten in huis zodat je altijd ruime keuze hebt.
In mijn Pilatesles laat ik jou op verantwoorde wijze op je eigen niveau trainen. Ook geef ik veel aandacht aan spierkracht en core. Daarnaast is het fun gehalte tijdens de lessen hoog, omdat wij bij de Viergang “plezier tijdens sporten” ook heel belangrijk vinden! Tot bij Pilates!”

Wat is pilates?

Heb je veel last van je onderrug of vaak een stijve rug? Dan is het zeker de moeite waard om bij de Viergang pilates te volgen. Tijdens de pilates lessen leer je om je buikspieren en onderrug te trainen en op een goede manier te activeren. Ook leer je hoe je langzaam je rug op een matje op en af kan rollen zodat je rugwervels soepel worden of blijven. Daarnaast maken we ook veel gebruik van core stabiliteits oefeningen waardoor je romp in zijn geheel sterker gaat worden in de loop der weken. Vaak merk je al snel verschil dat je rug sterker wordt waardoor je minder pijn zal hebben en dus zeker beter in je vel gaat zitten! Dit zorgt voor ontspanning… Toe aan deze ontspanning? Boek dan meteen een proefles!