Nieuwe regels t.a.v. COVID-19

Viergang logo

Per 25 september zijn er nieuwe regels ingegaan t.a.v. het coronavirus. In deze nieuwsbrief lees je alles over hoe wij hier binnen de Viergang mee omgaan. 

Groepslessen
Door het vervallen van de 1,5 meter regel mogen wij in de groepslessen de deelnemersaantallen verhogen. Afhankelijk van het soort les en de locatie kunnen de aantallen verschillend zijn. Wij willen je vragen rekening te houden met de andere sporters om je heen. In de groepsleszalen zijn de plaatsen gemarkeerd, zo heeft iedereen een gemarkeerde plek. Komende dagen worden de zalen ingericht, zodra dit in orde is worden de aantallen verhoogd.

Horeca
Wij bieden jullie graag een gastvrije en veilige omgeving. Tegelijkertijd zien we onze medewerkers niet als handhavers van het corona beleid. Daarom vragen wij vanaf 25 september steekproefs-gewijs om je coronatoegansbewijs (CTB) of om je vaccinatie paspoort (gele boekje). Ons restaurant heeft voldoende ruimte om jullie allemaal een veilige omgeving te bieden.

Fitness
Het reserveren voor tijdsvakken blijft nog even. Wel worden de deelnemersaantallen op piekmomenten verhoogd naar 50 personen. De wisseltijd tussen de vakken komt te vervallen, dit betekent dat de tijdvakken worden verruimt naar 90 minuten. De tapelijnen zijn verwijderd, houdt alsjeblieft wel rekening met de voorkeuren van sporters om je heen. Dagelijks zijn er een aantal tijdsvakken waarin wij minder deelnemersaantallen toelaten.

Heb jij onze enquete al ingvuld?
Nee? Deze week is je laatste kans. Klik hier om je mening te geven.