Zomerstop? Nee, ik sport door!

Viergang staycation 2 lid worden

De tijd vliegt, de eerste drie weken van de zomervakantie zitten er alweer op! Ondanks de vakantie zien wij veel van jullie nog in de Viergang, hier worden wij blij van!

Afgelopen week is onze nieuwe koffiemachine geïnstalleerd. De Faema President ziet er niet alleen leuk uit, hij maakt ook nog eens heerlijke koffie. Geen zin om te sporten, maar wel in koffie? Ook dan ben je van harte welkom in ons restaurant! Neem gezellig iemand mee, of kom gewoon alleen.

Personal Protein
Sinds een aantal weken kun je in ons restaurant ook terecht voor je eiwitshake of eiwitreep. Je kunt kiezen uit verschillende eiwitten (pure whey, pure whey isolate en vegan soy protein) en smaken (banaan, chocolade, kokos, aardbei en vanille). Vanaf €3,25 stel jij je unieke shake samen! De eiwitrepen zijn voor €2,50 in verschillende smaken verkrijgbaar. Kom jij ook snel proeven?

Nieuwe gezichten
Het is je misschien al opgevallen: veel nieuwe gezichten in de Viergang. Dat klopt, wij hebben ons team uitgebreid! Zie je een nieuw gezicht en wil je wat meer van hem of haar weten, schroom niet een praatje te maken of een vraag te stellen. Onze nieuwe collega’s staan met een glimlach voor je klaar!