Personal Training in Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Een manier van trainen, waarbij je het beste uit jezelf kunt halen. Onze benadering is gericht op duurzame resultaten in het streven naar een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl met meer energie, meer kracht en levenslust.

Een gediplomeerd trainer voorziet je van een speciaal voor jou gemaakt trainingsschema en kan je op de juiste momenten net de motivatie geven die je nodig hebt.

De Personal Trainers hebben als doel om te motiveren, inspireren en af te remmen waar nodig is. Plezier in de Personal Training staat voorop, daarom besteden de trainers zeker ook zorgvuldig aandacht aan het persoonlijke aspect.  Wij werken volgende de drie pijlers: training, voeding en coaching

  • Trainen en bewegen op een manier die bij jou past, en die je op langere termijn ook kan volhouden.
  • Een gebalanceerd voedingsschema is de basis voor ieder resultaat. Zonder je hele eetpatroon om te gooien, en zonder diëten, coachen we jou naar een energieker leven.
  • Onze begeleiding is gericht op kennisoverdracht. Dit om duurzame resultaten te bewerkstelligen.

Samenwerking MM Personaltraining

Sinds mei 2021 is MM Personaltraining onderdeel van Sportcentrum de Viergang. Hierdoor beschikken wij over twee prachtige locaties, één in Pijnacker en één in Berkel en Rodenrijs. Onze trainers zijn op beide locaties flexibel inzetbaar.

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

    Voorkeurslocatie