Bodypump bij de Viergang

Marije van Winden (instructeur): “Het leuke aan bodypump bij De Viergang vind ik de groepssfeer, muziek en het feit dat je echt het gevoel hebt dat je gezamenlijk keihard gewerkt hebt! Het is fantastisch om hier op vrijdagochtend een steentje aan bij te dragen. De doorgewinterde instructeurs van De Viergang zien op het juiste gebruik van gewichten, techniek en timing zodat blessures voorkomen worden. Kom voor een goed begin van je weekend een uurtje body pumpen op de vrijdagochtend!”

Wat is bodypump?

In een les van een uur train je op muziek je kracht en spieruithoudingsvermogen. Met als resultaat dat je algehele conditie verbetert, je kracht en botdichtheid toeneemt, je vorm geeft aan je spieren en vet verbrandt. Iedereen met een basisconditie kan aan BODYPUMP doen. Je bepaalt zelf met welk gewicht je traint en met de persoonlijke aandacht houdt onze instructeur nauwlettend in de gaten of iedereen op zijn niveau traint. Met een halterstang + schijven van verschillende gewichten train je alle grote spiergroepen. Bij ieder muzieknummer komt een andere spiergroep aan bod met voor iedere spiergroepen een eigen oefening. Je volgt drie maanden eenzelfde les, zodat je in kracht kunt opbouwen en je progressie goed kunt volgen. Leuk om te weten: met een intensieve les BODYPUMP verbrand je zo’n 600 calorieen.

Belangrijk

Als je voor de aller eerste keer met de pump mee gaat doen MOET je bij ons in de fitness samen met een instructeur de oefeningen in het kort doornemen. Dit om met de juiste de techniek de les te kunnen volgen. Wij vinden het belangrijk om hier tijd aan te besteden om blessures te voorkomen. Bel voor je instructie les van te voren met de Viergang om een afspraak te maken: 015-3615444.