Spinning bij de Viergang

Rob Sanders (instructeur): “Natuurlijk kom jij spinnen om je conditie te verbeteren of op peil te houden. Op een verantwoorde manier en vooral ook gezellig, opzwepend en afwisselend. De Viergang heeft een lesaanpak die dat allemaal biedt. De diversiteit per instructeur zit in accenten zoals in lesthema’s en muziekkeuze. Bij mij tref je variatie met -meestal- intervaltraining, versierd met een hitmix van ‘toen’ en nu. En als je wil, schuif daarna gezellig aan in het grand-café, want ook ontspanning hoort erbij!”

Harm den Uijl (instructeur): Spinningles in de Viergang is het beste wat je kunt overkomen als je van sport, inspanning, muziek en plezier houd. In mijn spinninglessen (zowel voor ouderen als jongeren) leg ik de nadruk op verantwoord inspannen met een goede opbouw ergens naar toe werken onder het genot van heerlijke muziek die je prestatie’s verhogen terwijl je er plezier aan beleefd. Iedereen in dezelfde les op zijn eigen niveau, dat is het mooie van “DE VIERGANGSPINNING”.

Wat is spinning?

Spinning is een laagdrempelige indoor fietssport. De Viergang biedt het je aan in de vorm van een aantrekkelijke en effectieve groepssport, waarbij je zelf de zwaarte bepaalt en kan genieten van opzwepende muziek. Met 1 a 2 keer per week een uurtje training bouw je al fietsend aan een goede lichaamskracht en- conditie en verbrand je heel wat calorieën (circa 500 per lesuur), waarbij ook je vetreserves worden aangesproken.

De Viergang is een van de grote en meest vooraanstaande Spinningcenters in Nederland. De Spinningzaal biedt 60 uitstekend onderhouden ‘Spinners’ (Spinningfietsen) van bedenker en marktleider ‘Johnny G’. De lessen worden verzorgd door vakbekwame enthousiaste instructeurs die je elke les weer verrassen met goed opgebouwde lessen en stimulerende muziek.

Wil je voor het eerst een spinningles volgen? Bel van te voren om een fiets te reserveren naar De Viergang: 015-3615444

Wij willen je dan adviseren om bij de eerste les 15 minuten van te voren aanwezig te zijn zodat de instructeur over je achtergrond en eventuele blessures kan vragen. Tevens stellen we de fiets verder voor je in en leggen we de gebruikte technieken uit. We hopen je snel in één van onze lessen te zien!

Kosten proefles: 6,50 euro.