GRIT bij de Viergang

Edwin van Rijn (instructeur): “Als personal trainer weet ik als geen ander hoe belangrijk techniek en veiligheid tijdens jouw training is. Bij mijn Grit-lessen ben ik hier ook op gefocust om jou optimaal te laten profiteren van de voordelen van deze les….in korte tijd fitter en sterker worden. Persoonlijk hou ik er van om tot het uiterste te gaan…over grenzen te gaan. Ik zal ook jou uitdagen dat te doen, meer gewicht te pakken of juist die extra twee herhalingen te doen als jij denkt dat niet meer te kunnen! Kom langs, want samen kom je verder dan alleen.”

Meer over GRIT

Een 30 minuten intensieve uitdaging met een vaststaande choreografie en explosieve muziek die het energieniveau laat ontploffen. Een Les Mills GRIT Serie zal je tot het uiterste drijven, en verder.

GRIT is een High Intensity Interval Training van slechts 30 minuten voor de al enigszins fitte sporter, waarbij je continu wordt uitgedaagd jouw grenzen te verleggen. Onze enthousiaste trainers stimuleren en motiveren zodat je in korte tijd sterker en fitter kan worden. Door de kleine groepen is veel persoonlijke aandacht mogelijk en zal de trainer steeds waken over het correct uitvoeren van de oefeningen en het aannemen van de juiste houding. Wil je graag meedoen? Vraag dan een korte workshop aan om de basis te leggen voor deze intensieve en leuke les, waarbij het groepsgevoel voorop staat!

Les Mills GRIT™ Serie is echt iets voor jou als:

  • Je je fitheid naar het volgende niveau wilt brengen
  • Je extra motivatie wilt om je fysieke grenzen uit te dagen
  • Je een fitness- of afvaldoel hebt dat je wilt bereiken
  • Je gewoon je trainingsintensiteit wilt verhogen

Les Mills GRIT™ SERIE bestaat uit drie unieke team trainingsprogramma’s. De Viergang heeft voor GRIT Strenght gekozen. Met je instructeur die naast je op de vloer jou en je team motiveert, zul je er versteld van staan hoe hard je kunt sporten.

Wilt u voor de eerste keer een Grit les volgen , dan adviseren wij u om een afspraak voor een clinic te maken. Voor een afspraak kunt u bellen naar 015-3615444.

Tijdens deze clinic vraagt de instructeur over uw achtergrond en eventuele blessures. Daarna gaan we de oefeningen en bijbehorende technische uitvoering uitgebreid met u doornemen zodat u in de les op een veilige en verantwoorde manier traint.