Bij ons kunt u gratis gebruik maken van de kinderoppas tijdens het sporten. De kinderoppas is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 5 jaar! Wij beschikken over een leuke ruimte met veel speelgoed waar de kinderen heerlijk kunnen spelen onder toezicht van een lieve oppas. Een apart gedeelte is met traphekjes afgesloten zodat de iets oudere kinderen vrij kunnen spelen en veilig gebruik kunnen maken van de glijbaan. Wij zijn voorzien van een toilet voor de kinderen.

Onze vaste oppas dames zijn Carla, Mirjam en Claudia. Een van deze dames is aanwezig als uw kind(eren) komt(en) spelen. Als er op een ochtend veel kinderen zijn dan zijn er 2 dames aanwezig.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag is de kinderoppas geopend van 8.30 tot 11.30 uur, zondag blijft het zelfde. In de vakanties hanteren we nu ook op woensdag en vrijdag de tijden van 8.30-11.30 uur.

Goed om te weten: het is toegestaan om maximaal 1,5 uur per dag van de kinderoppas gebruik te maken.

Reserveren
Als u gebruik wilt maken van de kinderoppas kunt u zich aanmelden via de app of via het rooster op onze website. Dit kan vanaf 72 uur voor aanvang.

Mocht u op de dag zelf zien dat er nog plaats is bij de oppas, maar u zich niet meer aan kunt melden, dan kunt u naar de kinderoppas komen en kunnen de medewerkers van de kinderoppas u als nog aanmelden.

Mocht u zich aangemeld hebben en toch geen gebruik maken van de kinderoppas dan vragen wij u zich weer af te melden via de app, zodat er weer een plaats vrijkomt voor iemand anders. Mocht dit alles niet lukken kunt u altijd contact opnemen met de balie.

Zomerrooster en schoolvakanties
Tijdens de 6 weken van de zomervakantie zijn wij alleen op woensdag en vrijdagochtend geopend. Let op, de laatste vrijdag van deze vakantie zijn wij gesloten. Verder geldt voor alle (basis)schoolvakanties: Alleen woensdag en vrijdag oppas van 08.30-11.30 uur. In de maanden oktober tot en met mei ook op zondag in alle vakanties.

Meenemen
Wanneer u uw kind(eren) brengt, vragen we u een tasje mee te geven met daarin luiers, doekjes, voeding en eventueel kleding om te verschonen. Een speentje of eigen knuffel is voor sommige kinderen erg fijn. Voor de wat oudere kinderen is een tasje met drinken en fruit of een koekje voldoende. Een naam op of in de tas is voor ons erg handig, maar niet verplicht.

Een aantal regeltjes

Ouders/Verzorgers moeten in het pand aanwezig zijn en bereikbaar, zolang er gebruik wordt gemaakt van de oppas. U kunt sporten (ook bij het medisch trainingscentrum), douchen en gebruik maken van het restaurant.

De jasjes en tasjes worden bij binnenkomst opgehangen en de schoenen uitgedaan, de kinderen lopen bij ons op sokken of slofjes of blote voeten. Zo blijft de vloer het schoonst. Ook worden de handjes schoongemaakt.

Indien mogelijk kinderwagen/buggy op de gang laten staan.

Indien uw kind ziek is of iets bij zich draagt dat besmettelijk is verzoeken wij u geen gebruik te maken van de kinderoppas. Dit geldt ook voor de schoolgaande kinderen. Als zij door ziekte niet naar school kunnen kunt u geen gebruik maken van de kinderoppas.

Heeft uw kind een allergie, gedragsproblematiek of andere belangrijke zaken waarvan wij als oppas op de hoogte moeten zijn , wilt u dit dan aan ons doorgeven.

Als uw kind jarig is mag het trakteren, wij maken er dan een feestje van!