Bij ons kunt u gratis gebruik maken van de kinderoppas tijdens het sporten. De kinderoppas is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 5 jaar! Wij beschikken over een leuke ruimte met veel speelgoed waar de kinderen heerlijk kunnen spelen onder toezicht van een lieve oppas. Een apart gedeelte is met traphekjes afgesloten zodat de iets oudere kinderen vrij kunnen spelen en veilig gebruik kunnen maken van de glijbaan. Wij zijn voorzien van een toilet voor de kinderen.

Onze vaste oppas dames zijn Carla, Mirjam en Claudia. Een van deze dames is aanwezig als uw kind(eren) komt(en) spelen. Als er op een ochtend veel kinderen zijn dan zijn er 2 dames aanwezig. We hebben een leuke fotowand in de oppasruimte. Het staat leuk en gezellig als je een foto van uw kind(eren) meebrengt voor op deze wand. Loop gerust eens binnen om te komen kijken en voor een praatje.

Meenemen
Wanneer u uw kind(eren) brengt, vragen we u een tasje mee te geven met daarin luiers, doekjes, (fles)voeding en eventueel kleding om te verschonen. Een speentje of eigen knuffel is voor sommige kinderen erg fijn. Voor de wat oudere kinderen is een tasje met drinken en fruit of een koekje voldoende. Een naam op of in de tas is voor ons erg handig, maar niet verplicht.

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 11.45 uur. Op zondag zijn wij geopend vanaf de eerste zondag in oktober t/m de laatste zondag in mei van 9.30 uur – 12.45 uur. 

Goed om te weten: het is toegestaan om maximaal 1,5 uur per dag van de kinderoppas gebruik te maken.

Zomerrooster en schoolvakanties
Tijdens de 6 weken van de zomervakantie zijn wij alleen op woensdag en vrijdagochtend geopend. Let op, de laatste vrijdag van deze vakantie zijn wij gesloten. Verder geldt voor alle (basis)schoolvakanties: Alleen woensdag en vrijdag oppas van 09:00 tot 11:45. In de maanden oktober tot en met mei ook op zondag in alle vakanties.

Een aantal regeltjes

  • Jassen van de kinderen aan de kapstok op de gang. Ook de schoenen van de kinderen eronder. De kinderen lopen bij ons op sokken of slofjes of op blote voeten. Zo blijft de vloer het schoonst. De tasjes worden binnen opgehangen.
  • De jassen en tassen van de ouders mogen niet aan de kapstok, maar in de kleedkamer. De kinderkapstok raakt anders overvol.
  • Ouders/Verzorgers moeten in het pand aanwezig zijn en bereikbaar, zolang er gebruik wordt gemaakt van de oppas. U kunt sporten (ook bij het medisch trainingscentrum), douchen en gebruik maken van het restaurant.
  • Indien mogelijk kinderwagen/buggy op de gang laten staan.
  • Indien uw kind ziek is of iets bij zich draagt dat besmettelijk is verzoeken wij u geen gebruik te maken van de kinderoppas. Dit geldt ook voor de schoolgaande kinderen. Als zij door ziekte niet naar school kunnen kunt u geen gebruik maken van de kinderoppas.
  • Mocht uw kind ergens allergisch voor zijn dit dan graag even melden bij de oppas dame.
  • Als uw kind jarig is mag het trakteren, wij maken er dan een feestje van!