kinderoppas

Bij ons kunt u gratis gebruik maken van de kinderoppas tijdens het sporten!

Algemene informatie
In de Viergang kunt u tijdens het sporten gratis gebruik maken van de kinderoppasdienst voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Wij beschikken over een leuke ruimte met veel speelgoed waar de kinderen heerlijk kunnen spelen onder toezicht van de kinderoppas. Er is een box aanwezig voor de allerkleinsten. Schoenen gaan uit bij de deur zodat de vloer schoon blijft. 

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur. Van oktober t/m mei zijn we ook iedere zondagochtend geopend van 09.00-12.30 uur. In de vakanties kan het zijn dat wij andere openingstijden hanteren. Dit wordt tegen die tijd vermeld in de nieuwsbrief en op de website.

Goed om te weten: het is toegestaan om maximaal 1,5 uur per dag van de kinderoppasdienst gebruik te maken. U moet in het pand aanwezig en bereikbaar zijn.

 

Reserveren
Als u gebruik wilt maken van de kinderoppasdienst kunt u zich aanmelden via de app of via het rooster op onze website. Dit kan vanaf 72 uur voor aanvang.

Mocht u op de dag zelf zien dat er nog plaats is, maar kunt u zich niet meer online inschrijven, dan kunt u ter plekke bij de deur uw kind aanmelden.

Mocht u zich aangemeld hebben en toch geen gebruik maken van de kinderoppasdienst dan vragen wij u zich af te melden via de app, zodat er weer een plaats vrijkomt voor iemand anders. Lukt dit niet via de app, dan vragen wij je telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Meenemen
De kinderen hebben in principe niets nodig, maar een tas met luiers en eventueel wat drinken kan handig zijn. Een naam op of in de tas is voor ons erg handig, maar niet verplicht. Een kinderwagen of buggy kunt u op de gang laten staan.

Bijzonderheden, zoals een allergie, horen we graag bij de eerste komst.