Sport en bewegen voor senioren

Wist u dat ruim 37% van de 65 plussers in Nederland minimaal 1x per week sport? Bij sportcentrum De Viergang kunt u naast fitnessen ook diverse groepslessen volgen. Denk bijvoorbeeld aan Beter Bewegen, Senioren Synrgy en Senioren Spinning. 

Heeft u een flyer van ons ontvangen? Tegen inlevering van de flyer ontvangt u een gratis proefles. Aanmelden voor een proefles is verplicht en kan telefonisch 015-3615444 of online

Beter bewegen

Bij Beter Bewegen trainen we met conditieverhogende oefeningen alle spieren en gewrichten. De les duur een uurtje. Daarna volgt het ontspannen gedeelte door gezellig samen een kopje koffie te drinken in het restaurant.

De Beter Bewegen lessen zijn op: maandag, donderdag en vrijdag.

Meer informatie

Senioren Synrgy

Wil je graag in een korte tijd effectief trainen in de fitness? Dan bieden de Synrgy lessen u de mogelijkheid om slimmer, beter en efficiënter te werken. De training is in een klein groepje en duurt ongeveer een half uur, bestaande uit 12 oefeningen. 

Senioren Synrgy wordt gegeven op maandag en woensdag. 

Meer informatie

Senioren Spinning

Bij Senioren Spinning fiets u op uw eigen tempo. Wilt u werken aan uw conditie dan kunt u voor uzelf de lat steeds een beetje hoger leggen. We fietsen natuurlijk met muziek aan, maar tijdens de senioren les zetten we het volume gerust een stukje zachter. Samen op de fiets sportieve kilometers maken, uzelf uitdagen en werken aan een gezond en sterk lichaam. Dat klinkt als een mooi doel toch?!

Senioren Spinning wordt gegeven op vrijdag.

Meer informatie

Fitness

Naast de verschillende groepslessen is het natuurlijk ook mogelijk om zelf te komen fitnessen. Er lopen altijd instructeurs rond die uitleg kunnen geven en u kunnen helpen bij verschillende oefeningen. Komt u voor het eerst? Meld u dan aan voor een proefles fitness. Dan zorgen wij, indien gewenst, dat er iemand klaar staat om u een korte rondleiding en instructie te geven.

Fitnessen is 7 dagen per week mogelijk.

Bent u enthousiast en wilt u een proefles komen doen? Super! Reserveer een proefles door te bellen naar 015-3615444 of meldt u hier online aan.