Fit blijven tijdens je zwangerschap? Kom nu een proefles volgen!

Sportcentrum “De Viergang” biedt de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding op verantwoorde wijze te sporten tijdens de zwangerschap waarbij ook aandacht is voor de sociale kant.

De inhoud van de lessen is enorm gevarieerd; tijdens de zomermaanden wordt er regelmatig buiten in en om het Balijbos getraind terwijl in de wintermaanden de focus ligt op circuittraining, cardio en groepslessen (spierversteviging). Uiteraard zijn alle lessen afgestemd op de zwangerschap.

Het sociale aspect bevat de groepsapp en de terugkomdag die 2 maal per jaar wordt georganiseerd in het restaurant van De Viergang. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen de trotse ouders ervaringen uitwisselen en hun baby showen waarbij de groepsfoto uiteraard niet mag ontbreken.

De lessen Zwanger & Fit duren 60 minuten en worden begeleid door een ervaren instructeur. Claudia heet jullie iedere dinsdag om 20:00 uur van harte welkom in de les! Voor de Zwanger en Fit les kun je een 10 rittenkaart aanschaffen voor €99,95 deze rittenkaart mag tijdens maar ook nog na de zwangerschap gebruikt worden voor fitness of groepslessen.