Van buiten naar binnen..

Viergang binnen

Net als onze vorige nieuwsbrief, luiden we ook deze nieuwsbrief in met ‘verandering is goed’. De afgelopen tijd vroeg wederom om verandering en creativiteit. Door middel van deze nieuwsbrief geven we je graag een update. 

Lesrooster

De herfst is nu echt begonnen! Wat betekent dat bijna alle lessen van buiten naar binnen zijn verplaatst. Dit levert een nieuw lesrooster op, met veel verschuivingen. Je vindt het nieuwe rooster via onderstaande button. Neem het rooster goed door, want er is niks vervelender dan dat je op een verkeerd tijdstip bij de verkeerde zaal staat!Vindt jouw les plaats in de kleine zaal? Verzamel dan in de zijzaal (deur recht tegenover de gang van de squashbanen), de instructeur haalt je hier op.

De buiten-fitness gaat plaatsmaken voor buiten lessen, de apparaten gaan met deze weersomstandigheden hard achteruit en zullen daarom  terug naar binnen worden verplaatst. Blijft jouw les buiten? Zorg voor passende kleding, alleen bij onweer gaat de les niet door.

Wat onveranderd blijft is de binnen-fitness. Je kunt nog steeds aan komen waaien en bij voldoende ruimte lekker gaan fitnessen, squashen of een les volgen. Wil je zeker zijn van een plek in jouw les of tijdvak voor de fitness, dan wordt reserveren geadviseerd.

Lesrooster

Kinderoppas

Vanaf a.s. maandag 12 oktober gaat de kinderoppas 30 minuten eerder open. De kinderoppas is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 11.30 uur. Op zondag blijven de openingstijden hetzelfde namelijk van 9.30 uur tot 12.45 uur.

Peutergym

Na de herfstvakantie gaan we weer starten met peutergym! De eerste les zal plaatsvinden op woensdag 28 oktober om 10.00 uur en is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wil je meer informatie of je kind(eren) opgeven, stuur dan even een mailtje naar info@viergang.nl.

Horeca gesloten

Door de nieuwe maatregelen hebben ook wij afgelopen vrijdag de deuren van ons restaurant helaas moeten sluiten. Dit betekent verandering voor alle squashers; jullie mogen je aanmelden bij de fitnessbalie op de eerste verdieping. Onze collega’s zijn op de hoogte van je komst.

Wij hopen iedereen weer snel te mogen verwelkomen in ons restaurant!