Corona update

Viergang gebouw

Lieve Viergangers,

Gisteravond hebben óók wij vol spanning naar de persconferentie gekeken… Wij zijn blij dat we jullie nog steeds mogen verwelkomen in de Viergang en dat jullie ‘gewoon’ kunnen blijven sporten! De fitness blijft open en onze groepslessen kunnen onder de huidige richtlijnen binnen door blijven gaan. De 1,5 meter kan hier gewaarborgd worden en het aantal van 30 personen wordt niet overschreden. De nieuwe maatregelen zorgen wel voor aanpassingen binnen andere faciliteiten van de Viergang, in deze nieuwsbrief lees je hier meer over.

Belangrijkste wijzingen vanaf vanavond 22.00 uur:

  • Kleedkamers zijn gesloten
  • Squashbanen gesloten voor squashers
  • Geen buitenlessen meer

Vanaf vanavond 22.00 uur is het niet meer toegestaan buiten les te geven aan meer dan vier personen. Deze nieuwe maatregel zorgt voor problemen bij onze bootcamp, boks en Synrgy lessen. Vanaf morgen zullen deze lessen verplaatst worden naar binnen. De bootcamp lessen zullen veranderen in CoFit lessen, de les zal gegeven worden door de vertrouwde instructeur en plaatsvinden in de squashbanen. Zodra buiten sporten weer is toegestaan zullen de bootcamplessen weer terug komen op het rooster. De bokslessen zullen tijdelijk komen te vervallen, tijdens deze groepsles kunnen wij de 1,5M afstand niet garanderen. De Synrgy lessen zullen plaatsvinden in het restaurant, hier is een grote ruimte vrij gemaakt waar iedereen op een veilige manier kan sporten.

Onze entreehal is een publieke ruimte, via deze weg willen wij jullie verzoeken om bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Bij het binnentreden van de fitness of groepsleszalen mag deze worden afgedaan.

Samen krijgen wij corona onder controle, blijf alert, zorg goed voor elkaar en houd afstand!  

Team de Viergang