Ready, set go!

Viergang staycation 2 lid worden
Yeah, vanaf aanstaande zaterdag 5 juni gaan we weer versoepelen! Zo mogen er binnen groepslessen worden gevolgd, mogen wij jullie weer ontvangen in de horeca en zijn onze kleedkamers weer geopend. In deze nieuwsbrief lees je alles over de kidsspeurtocht, ons nieuwe aanbod met betrekking tot de versoepelingen en onze openingstijden.
GO-fit speurtocht
Komende zondag 6 juni hebben wij weer een leuke speurtocht voor kids uitgezet, dit keer genaamd GO-fit! Deze hond en wandelwagen vriendelijke tocht is ongeveer 2,5 kilometer lang. De route is op te halen tussen 09.30 en 13.00 uur. Tijdens de route staan op verschillende plekken instructeurs klaar met een leuk spelletje. Los de puzzel op door alle fruitstukken en letters te vinden!
Groepslessen & fitness
Bijna alle groepslessen zullen met ingang van 5 juni weer binnen plaatsvinden. Een viertal lessen blijven buiten, namelijk; de Zwanger & Fit, Synrgy, Bootcamp en circuittrainingen. Benieuwd naar het volledige rooster? Neem dan snel een kijkje in de app of op onze website. Reserveren is mogelijk 72 uur voorafgaande aan de les of fitnesstijdvak. Wij willen je bedanken voor je begrip en geduld rondom het reserveren de afgelopen periode. Nu de lessen weer binnen plaatsvinden hopen wij dat jij je favoriete les weer kunt volgen!

Let op! Heb je les in de kleine zaal? Wacht in de vergaderzaal (ruimte tegenover de trap van de herenkleedkamer) tot de instructeur je komt ophalen. Wees niet te vroeg, maximaal vijf minuten voor tijd

De aantallen in de fitnesszaal zullen worden verhoogd, zo kan er vanaf zaterdag op piekmomenten met maximaal 40 personen tegelijk worden gesport. Vind je dit te druk? Er blijven ’s middags ook tijdvakken beschikbaar voor maximaal 30 personen.
Horeca
De deuren van onze horeca zullen doordeweeks geopend zijn van 09.30 uur tot 13.00 uur en van 15.30 uur tot 22.00 uur. In het weekend kun je bij ons terecht tussen 09.30-13.00 uur. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat, zien we jou binnen of op ons terras? Reserveren is niet nodig, bij binnenkomst zullen wij je gegevens noteren.
Kinderoppas
Onze kinderoppas is geopend op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 08.30-11.30 uur. Vergeet niet om je zoon of dochter aan te melden via het rooster ‘kinderoppas’.
Wist je dat?
Wij opzoek zijn naar een enthousiaste en zorgzame collega in de kinderoppas? Heb jij affiniteit met kinderen van 0 tot 4 jaar en ben je beschikbaar op de dinsdag, donderdag en/of vrijdagochtend? Dan is deze vacature echt iets voor jou, voor meer informatie stuur een berichtje naar info@viergang.nl.