Even voorstellen…

Viergang even voorstellen 2

Precies 50 dagen geleden werden wij, Michel Marée en Roos de Hoog, de nieuwe eigenaren van Sportcentrum de Viergang. Een dag die wij nooit zullen vergeten! De afgelopen tijd was hectisch, vol nieuwe indrukken, versoepelingen en kennismakingsgesprekken. Nog lang niet iedereen hebben wij persoonlijk gesproken, daarom willen wij jullie door middel van deze nieuwsbrief kort kennis met ons laten maken.

We nemen hieronder jullie graag mee in onze persoonlijke ontwikkeling.

Michel
Als kleine jongen kwam ik al met mijn ouders mee naar de Viergang. Op 16-jarige leeftijd begon ik zelf als stagiaire in de fitness onder de vleugels van Johan. Twee jaar later werkte ik tevens in het restaurant van ons sportcentrum. Na mijn sportopleiding ben ik met veel plezier fulltime bij de Viergang gaan werken.

In 2009 ben ik even gestopt om te gaan reizen om vervolgens in 2014 weer terug te komen. Toen ben ik gestart als zelfstandige personal-trainer bij de Viergang.
Drie jaar later opende ik mijn eigen Personal Trainings studio in Berkel en Rodenrijs, genaamd MM Personaltraining.

Ondanks mijn actieve leven zorg ik altijd voor voldoende ontspannende sportmomenten, zo ben ik bijvoorbeeld dol op obstakelruns en wintersport.

MM Personaltraining Studio is vanaf 1 mei onderdeel van de Viergang en zal in september ook haar vestiging binnen de Viergang openen. De verbouwing hiervoor is op dit moment in volle gang.

Roos
Voor mij, Roos was de eerste kennismaking met de Viergang in 2010. In twee jaar tijd werd ik door Johan opgeleid tot fitnessinstructeur en rondde ik mijn opleiding Sport en Bewegen af. Na mijn opleiding ben ik altijd verbonden gebleven aan de Viergang, maar ging ik ook aan de slag bij de Gemeente Den Haag. Na vier jaar werd het tijd voor wat anders en besloot ik om weer te starten met een opleiding, een klushuis te kopen en fulltime bij de Viergang te gaan werken. Na negen maanden klussen, woon ik nu al drie jaar samen met Ed in één van de mooiste straatjes van Pijnacker. Sporten is voor mij erg belangrijk, ik doe dit het liefst ’s ochtends vroeg. Lekker een rondje hardlopen in de omgeving geeft mij een goede start van de dag. Net als Michel ben ik dol op een weekje wintersport, het liefst twee keer per jaar!

Michel & Roos
Wij horen jullie denken, maar waar is dan de connectie..? Er is een korte periode geweest dat wij samen bij de Viergang hebben gewerkt, maar het contact is altijd gebleven. Eind 2019 is dit toegenomen, doordat Roos bij Michel ging trainen. Tijdens de wekelijkse training werd er veel gesproken. Dit zorgde voor een goede band en vertrouwen, waardoor wij deze uitdaging samen zeker aandurfden te gaan.

Een vraag die de afgelopen tijd veel gesteld is en waar wij graag antwoord op geven is: hebben Roos en Michel een relatie….? Ja! Wij hebben een zakelijke relatie. Thuis zijn wij dolgelukkig met iemand anders. Michel is vader van twee kinderen en verloofd met Elene. Roos is sinds 2011 samen met Edwin en zij hopen in oktober met elkaar te trouwen.

Wij zijn er klaar voor en hebben er onwijs veel zin in! Heb je vragen of wil je nog iets van ons weten, schroom niet om ons aan te schieten!

Tot snel in de Viergang!
Michel & Roos