Yes, we gaan versoepelen!

Viergang horeca ballonnen
Lees deze nieuwsbrief goed door om verantwoord te komen sporten!

Vandaag kregen we een GO, vanaf aanstaande woensdag 19 mei gaan we versoepelen! Wat een ontzettend fijn nieuws. Onze kleedkamers blijven gesloten, maar je kunt wel gebruik maken van onze toiletten. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de entreehal en de gangen.
Heb jij aan het begin of tijdens de lockdown je abonnement laten bevriezen of omgezet naar Viergang Thuis? Per 19 mei word je ‘oude’ abonnement automatisch weer geactiveerd!
Binnen-fitness
We mogen weer binnen fitnessen, de buiten fitness komt te vervallen. We pakken ons oude rooster van voor de lockdown weer op. De binnen-fitness is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 21.45 uur en in het weekend van 08.00 tot 15.15 uur. We werken in tijdsvakken van 75 minuten met 15 minuten wisseltijd, in de binnen-fitness zijn maximaal 30 personen toegestaan en reserveren is verplicht. 
Groepslessen
Het groepslesrooster is verder uitgebreid! Ook op woensdag- en zaterdagochtend kun je nu buiten Bodypumpen. Daarnaast kun je vanaf nu ook buiten deelnemen aan Pilates, Shape4all of Zwanger & Fit. De groepsgrootte is maximaal 30 personen, afhankelijk van de les zullen wij het maximaal aantal deelnemers bepalen. Alle lessen duren 45 minuten, zo is er voldoende wisseltijd en kunnen de verschillende groepen elkaar niet kruisen. Kijk voor het volledige aanbod in het groepslessenrooster.
Let op! Er is een nieuw rooster, genaamd ‘groepslessen’. In dit rooster staan alle groepslessen. Kijk goed bij ‘locatie’ waar jouw les gegeven wordt (in je huiskamer, Viergang voor- of achterzijde, Viergang binnen).
Komende weken blijft het mogelijk om individueel zonder live-instructeur te spinnen. We verhuizen de fietsen alleen naar binnen. De fietsen zullen te vinden zijn in de grote zaal. Reserveren hiervoor kan via het ‘individueel-spinning’ rooster.
Squash
Je kunt ook weer squashen! Onze banen zijn te reserveren via de app of telefonisch, met maximaal twee personen kun je weer een balletje slaan. Tijdens het squashen is het verplicht 1,5 meter afstand van je squashmaatje te houden. Ben je benieuwd naar het gehele squashprotocol? Deze ishier te lezen.
Terras
Ons terras zal dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 13.30 uur. Vooraf reserveren is niet nodig, dit mag aan de deur. Je kunt ons terras vinden waar nu de buiten-fitness is. Kom jij snel proosten op deze mooie versoepelingen?