Nieuwe maatregelen, wat nu?

Wat eerst nog een vermoeden was, is nu helaas een feit. Niet alleen de horeca, maar ook sportscholen krijgen te maken met de CoronaCheck-app (QR). Ongeacht wat wij daarvan vinden, kunnen we na alle eerdere sluitingen geen boetes van €4000+ riskeren. We hopen hierom dan ook op jullie begrip.
 
Vanaf a.s. zaterdag 6 november 2021 dienen wij voor zowel het betreden van de horeca als groepslessen of fitness een CoronaCheck te doen voor iedereen boven de 18 jaar. Op dit moment werkt Virtuagym hard aan een mogelijkheid om je vaccinatiebewijs of negatieve testresultaat te koppelen aan je account. Tot die tijd zullen wij de check zelf uitvoeren. Onze entreehal is een publieke ruimte, het dragen van een mondkapje is vanaf a.s. zaterdag ook hier weer verplicht. 

Wij hopen dat we op jouw medewerking kunnen rekenen en je de CoronaCheck-App of je vaccinatiebewijs bij aankomst zal tonen. Mocht bovenstaande vragen opleveren schroom niet om contact met ons op te nemen via info@viergnang.nl.

Heb je geen coronatoegangsbewijs en wil je toch blijven sporten? Je kunt deelnemen aan onze buitenlessen! Op korte termijn proberen wij dit aanbod uit te breiden.

Fitness
Onze kleedkamers zijn alweer een tijd open. Om het gebruik hiervan te stimuleren, hebben wij het jassenrek uit de fitness verwijderd. In de kleedkamer beschikken wij ook over kluisjes, deze zijn te sluiten door middel van een hangslotje. Mocht je niet over een hangslotje beschikken kan deze bij de fitnessbalie voor €7,50 worden aangeschaft.

Afgelopen weken hebben wij gemerkt dat er regelmatig buiten de tijdvakken wordt getraind. Met de aanscherping van de maatregels gaan we ook hier strenger op controleren. Wij willen je dan ook vragen om alleen te trainen in het gekozen tijdvak en niet twee tijdvakken te reserveren.