We make it a December to Remember!

Zoals je afgelopen vrijdag vast hebt gezien of gehoord, mag er morgen na 17.00 uur niet meer worden gesport. Onhandig, maar zeker niet onoverkomelijk! We gaan er ook deze keer weer alles aan doen om jullie in beweging te houden. De afgelopen dagen heeft ons team niet stilgezeten en wij denken een mooie oplossing te hebben gevonden.
 
Vanaf morgen openen we doordeweekse dag de deuren van de fitness om 06.30 uur. Om 07.00 uur zullen de eerste groepslessen starten. Ben jij een vroege vogel? Dan zien wij jou graag morgenochtend in de fitness, bij de pilatesles of Synrgytraining! Aan het einde van de middag kan er ook worden gesport. Zo kun je morgenmiddag om 15.45 uur lekker komen spinnen bij Sjors of komen Synrgyen bij Roos. Benieuwd naar het aanbod op de andere dagen? Neem dan snel een kijkje in het groepsles- of spinningrooster! Tip: komende dagen zullen wij het rooster uitbreiden, neem dus dagelijks even een kijkje. 
 
Na het sporten direct de auto in naar je werk? Dit kan, voor €5 verzorgen wij je ontbijt (inclusief koffie of thee) en kun je gelijk doorrijden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bij ons te ontbijten, neem dan gerust je laptop mee. Vanaf morgen staan wij doordeweeks om 08.00 uur voor jullie klaar met verse croissantjes, koffie en thee!
 
Je hoeft ons dus niet te missen, ook nu staan wij weer dagelijks voor jullie klaar.
 
Samen staan we sterk!