Ohjee, nieuwe maatregelen!

Viergang nieuwe maatregelen 2
Ohjee, nieuwe maatregelen! 
Gisterenavond zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd, dit betekent dat vanaf vanavond 22.00 uur groepslessen niet meer zijn toegestaan. Alle groepslessen zijn vanaf morgen voor de komende twee weken geannuleerd en alle deelnemers hebben hierover bericht ontvangen. Op dit moment zijn wij druk bezig om uit te zoeken welke lessen er wel door mogen gaan en welke lessen niet (denk hierbij aan de peuter- en jeugdlessen). Hiervoor hebben wij vragen neergelegd bij de branchevereniging, zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we dit met jullie delen.
 
Nu groepslessen verboden zijn, gaan we weer actiever aan de slag met Viergang Thuis. Wekelijks zullen er livestreamlessen plaatsvinden en nieuwe lessen worden geüpload op de website. Houd ons rooster in de gaten voor de livestreamlessen. Wil je op je eigen tijd sporten? Log dan in op onze website onder Viergang Thuis en kies jouw favoriete les. Met #Viergang4thuis kun je inloggen op onze website. De richtlijnen voor squash blijven ongewijzigd, je kunt nog gewoon een balletje blijven slaan in onze ruimere openingstijden!

Voor de komende twee weken zullen wij ons fitnessrooster uitbreiden, zo kunnen we nog meer sporters verwelkomen;
– Dinsdag en donderdag geopend vanaf 7.00 uur
– Zaterdag geopend tot 22.00 uur
– Zondag geopend tot 18.15 uur
In tegenstelling tot de vorige lock-down lenen wij deze periode geen spullen uit. Logistiek en administratief is dit een te grote uitdaging voor maar twee weken. Wij gaan er van uit dat we over twee weken iedereen ook weer in de groepslessen mogen ontvangen!
 
Samen staan we sterk!