Viergang Thuis

Nu het bezoeken van de sportschool niet meer mogelijk is, hebben wij een alternatief trainingsaanbod namelijk; ‘Viergang Thuis’. Met ‘Viergang Thuis’ train je thuis met één van je vertrouwede instructeurs! Wekelijks zullen er nieuwe video’s worden geüpload, zo kan je onbeperkt blijven trainen. Onderstaand aanbod is toegankelijk voor iedereen. Alle video’s bekijken? Word lid van Viergang Thuis voor €20 euro per maand of log in met jouw wachtwoord via onderstaande button.

 

inloggen viergang thuis Lid worden

Bodypump

Spinning

Yin yoga

Power yoga

Pilates

Kickfun

Salsation

Shape4all

Senioren sport

Synrgy

Bootcamp

Luister hier!

 

Kids Workouts

Grit

Meer video’s zien? Kies voor een Viergang Thuis abonnement, aanmelden kan via onderstaande button.

Lid worden

Livestream

Naast de beschikbare video’s op deze pagina bieden wij ook wekelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende Livestreams. Een kwartier voorafgaand aan de les (lestijden zichtbaar in het rooster hieronder), komt de Livestream online. (Deelnemen aan deze lessen kan door te klikken op de ‘Livestream’ link hieronder je wordt dan doorgelinkt naar de Livestream uitzending.

Livestream
Youtube Facebook

1 op 1 videobellen

Train je liever 1 op 1? Plan dan een videobel afspraak met één van onze instructeurs voor een trainings- en/of voedingsadvies.

Stuur een email naar afspraken@viergang.nl, vermeld hierin je naam, leeftijd, telefoonnummer en je voorkeur voor dag en tijd. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!