Kom gezellig langs in ons Grand Café

Grand Café De Viergang is horeca zoals van een sportcentrum verwacht mag worden met lekkere en verantwoorde voeding. Het Grand Café is niet alleen open voor de sporters maar is toegankelijk voor alle, al dan niet toevallige, voorbijgangers. In een moderne, kleurrijke ambiance kunt u genieten van een kop koffie of meer, maar wel met ouderwetse gezelligheid.

In het restaurant van de Viergang is het ’s avonds mogelijk een heerlijke maaltijd te nuttigen. Uiteraard is rekening gehouden met het feit dat we u gezonde gerechten willen voorschotelen. Zo worden de gerechten geserveerd met een heerlijke verse salade en zijn de aardappelpartjes ovengebakken. Ook hebben we geprobeerd een menu samen te stellen met gerechten die een niet al te lange bereidingstijd hebben. Zo kunt u uit uw werk, voor en na het sporten snel aanschuiven.

Iedere maand zullen er naast de meerdere gerechten op de kaart staan ook enkele wisselende menu`s zijn. Op onze site, de menukaartjes en op het bord achter de bar kunt u ons maandmenu zien.

We hopen u van harte te mogen ontvangen in ons Grand Café!