Verandering is goed!

Viergang verandering is goed

Over twee weken is de zomervakantie alweer voorbij en ondanks dat we geen zomerrooster hebben gedraaid willen we per 31 augustus toch het lesrooster uitbreiden. De spinning zal voor het grootste gedeelte weer naar binnen gaan, met maximaal 25 fietsen in de zaal en 1,5m afstand. Zie je het nog niet zitten binnen te spinnen? Geen paniek, er blijven nog drie buitenlessen op het lesrooster staan. De buitenfitness zal op de bekende openingstijden blijven en ook zullen er wekelijks nog groepslessen buiten blijven. Tot slot zullen alle groepslessen weer terug gaan naar 55 minuten. Neem snel een kijkje via de knop hieronder of jouw favoriete les weer terug is op het rooster!

Lesrooster

Protocol ‘verantwoord sporten bij de Viergang’ 
Al onze locaties, fitness en groepslessen voldoen aan de richtlijnen vanuit het RIVM en gaan vaak nog een stapje verder. Alles hierover lees je in ons protocol ‘verantwoord sporten bij de Viergang’.  Alleen samen kunnen we sportcentrum de Viergang weer tot een veilige en verantwoorde plek maken om gezellig, op gepaste afstand met elkaar te sporten. In dit protocol kun je alles terugvinden over;

  • De verschillende ventilatiesystemen in de Viergang
  • De richtlijnen per zaal/ sportlocatie 
  • Het gebruik van de vernieuwde kleedkamers
  • De nieuwe uitgang van de fitnesszaal
Protocol 'verantwoord sporten bij de Viergang'

Squash & horeca
Vanaf vandaag is het mogelijk om ook je squashbaan online te reserveren via onze app! Bekijk snel de instructievideo hieronder, zodat jullie reservering helemaal soepel verloopt. Uiteraard blijft het vertrouwde telefonisch reserveren ook mogelijk. Maak je gebruik van een rittenkaart, onze collega’s achter de bar helpen je graag met het digitaliseren, zodat ook jij online kan reserveren.
 
Na afloop gezellig een drankje drinken in het restaurant? Dat kan, maar vergeet je niet bij binnenkomst te registreren.