Op volle toeren! ?

De eerste week volledig open zit er bijna op! Wat zijn wij blij dat we jullie nu ook weer in het restaurant mogen ontvangen. Heb jij al onder het genot van een kop koffie of thee bij gekletst met je sportmaatjes? Onze horeca is op doordeweekse dagen geopend van 09.30 tot 22.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur en op zondag van 09.30 tot 14.30 uur.

Nieuw aanbod!
Er zijn een nieuwe lessen toegevoegd aan het groepslesrooster. Heb jij ze al voorbij zien komen? Zo niet, hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet;

 

Dinsdag om 07.00 uur SYNRGY

Vrijdag om 07.00 uur SYNRGY

Vrijdag om 08.00 uur Pilates

Vrijdag om 16.00 uur Pilates

Zaterdag om 10.30 uur Circuittraining

Zaterdag om 12.00 uur Salsation

Nog geen ervaring met bovenstaande lessen? Schroom niet om toch een keertje deel te nemen, onze instructeurs helpen je graag verder. Als je een les volgt in de kleine zaal willen wij je vragen beneden in de hal bij de squashbanen te wachten. Zo kunnen de klanten die les hebben gemakkelijk de ruimte verlaten en staan we niet met z’n alle in de hal boven. De instructeur laat weten wanneer je naar boven mag.

Benieuwd naar het volledige groepslesrooster? Neem dan snel een kijkje in de app of op onze website!

Kinderoppas
Sinds twee weken versterkt Marloes het team van de Kinderoppas. Marloes is 19 jaar oud en is bij ons werkzaam op dinsdag en donderdagochtend. Marloes zit in haar laatste jaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. De afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan bij de kinderopvang en de BSO waar zij nu ook nog werkzaam is.

Onze kinderoppas is doordeweeks geopend van 08.30-11.30 uur en op zondag van 09.30-12.30 uur. Je kunt gratis van deze dienst gebruikmaken als je komt sporten. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via het rooster ‘kinderoppas’. De kinderoppas is toegankelijk voor alle kinderen t/m 5 jaar oud. Liever wat meer informatie of heb je vragen? Neem een kijkje op onze website of stuur een mailtje naar info@viergang.nl.