YEAH! We mogen weer.

Kort maar krachtig daar houden wij van! De persconferentie zorgde dan ook voor een grote glimlach op onze gezichten. Vanaf morgen ben je weer van harte welkom in de Viergang.

De fitness opent morgen om 8.00 uur haar deuren. Reserveren is vanaf nu mogelijk middels het rooster ‘binnen fitness’. Er zijn geen beperkingen meer ten aanzien van openingstijden, doordeweeks zullen wij dan ook weer van 06.30 tot 22.00 uur geopend zijn. Ook de kinderoppas zal weer volgens rooster geopend zijn. 

Vanaf zondag starten ook weer alle groepslessen volgens rooster. Reserveren is mogelijk middels het rooster ‘groepslessen of spinning’, drie dagen voorafgaande aan de les. Voor de lessen van zondag en maandag kan dat nu al! Ook squashen is weer toegestaan. Morgen volgen wij nog één keer het livestreamrooster, zoom jij mee?

De kleedkamers zijn geopend en douchen is toegestaan. Wij willen jullie dan ook vragen gebruik te maken van de kleedkamers en niet al je spullen mee te nemen naar de fitness of zalen. 

In de entreehal en in de wachtruimtes voor de zalen is het verplicht een mondkapje te dragen. Vanaf 18 jaar is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht. Wij zullen hier ook weer op moeten handhaven en bij binnenkomst vragen je dit te tonen. Wij hopen op je begrip!

Voor nu slaaplekker en tot morgen!