Wandel- en fietsroutes:

Route.nl wandelroute pijnacker

Het voorjaarszonnetje is al begonnen met schijnen en de narcissen staan vrolijk langs de weg: het wandel- en fiets seizoen is geopend!

Pijnacker is omringd door groen. Zo heb je de langgerekte Groenzoom, de Oude Leede, het Bieslandse bos en De Balij. Perfect voor even een blokje om of fijne fietstocht richting de stad. Genieten, toch?!

Even geen inspiratie? Geen probleem. Op Route.nl vind je verschillende routes die je kunt volgen. Er verschillende routes die starten bij De Viergang. Eigenlijk maakt het niet uit waar je precies start, als je maar weet dat je in ons restaurant welkom bent voor een hapje en drankje. 

Benieuwd naar de routes? Bekijk ze hier:

Je route gaat van start bij Sportcentrum de Viergang. Vanuit het startpunt fiets je naar het mooie Delft. In deze eeuwenoude stad is het leuk om even de rijke cultuurhistorie op te snuiven. Verder fietsend kom je…. 

Lees verder en bekijk route

Door het Bieslandse Bos fiets je vlot naar Delft. Delft staat bekend om haar aardewerk, maar het historische stadje waar het Delftse Blauw zijn oorsprong vond is uitgegroeid tot een levendige studentenstad. Onder Den Haag ontdek…

Lees verder en bekijk de route

Deze stevige wandeling laat zien dat je ook buiten lekker sportief bezig kunt zijn! Met deze route maak je kennis met de afwisselende natuur tussen Zoetermeer en Delft. Zo ontdek je de waterpartijen, bos en graslanden rond de Dobbeplas. In het Bieslandse Bos…

Lees verder en bekijk de route
Bekijk alle routes in de omgeving