Lockdown 2, hoe nu verder?

Viergang vuurwerk

Gelukkig nieuwjaar! Namens het gehele Team, de beste wensen voor 2021! Wij hopen er met elkaar weer een sportief jaar van te maken. De komende tijd zal dit nog digitaal zijn, maar hopelijk komt hier snel verandering in en mogen we jullie weer ontvangen in de Viergang.

Januari, normaal dé sportmaand van het jaar, laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. In deze nieuwsbrief vertellen wij jullie alles over hoe je komende maanden sportief doorkomt;

Livestreamlessen via zoom; vanaf aankomende donderdag starten wij volgens rooster met livestreamlessen via zoom. Zoom heeft alle problemen rondom de privacy weer goed op orde, dit maakt het mogelijk om via dit platform veilig aan onze lessen mee te doen. De lessen kosten geen credit dus je kunt je gewoon opgeven voor de les. Zo weet de instructeur alvast wie hij allemaal kan verwachten. In de opmerkingen noteren wij de zoomlink om deel te kunnen nemen. Goed om te weten is dat tijdens de les de instructeur wordt opgenomen, maar de zoommeeting zelf wordt niet opgenomen.

Viergang Thuis; het on-demand gedeelte op Viergang Thuis zal wekelijks worden aangevuld met nieuwe lessen. Alle livestreamlessen worden ook opgenomen en zijn dus te zien in het Viergang Thuis aanbod.

Webinars; wekelijks zal er een webinar plaatsvinden via zoom met onze instructeurs. Onderwerpen voor de webinars zijn voeding, trainingstechnieken, etc. Heb je zelf een onderwerp die je graag besproken ziet worden, stuur dan even een mailtje naar info@viergang.nl. De webinars zijn terug te vinden in het rooster, ook hier zal de zoomlink vermeld worden bij de opmerkingen.

Suikerchallenge; terug van weggeweest de Suikerchallenge! Over enkele weken starten we met een digitale versie van de Suikerchallenge, binnenkort ontvangen jullie een nieuwsbrief met alle informatie omtrent het deelnemen.

LET OP! Je ontvangt een bevestigingsmailtje als je de materialen kunt komen ophalen.

Wat gebeurt er nu met je abonnement?

Net als in de vorige lockdown zijn er drie verschillende opties;

• Steun ons 100%
Je hoeft hiervoor niks te doen, je behoudt je huidige abonnement. Wij zijn je hier erg dankbaar voor!

• Steun ons gedeeltelijk
Via onderstaande button kun je je abonnement omzetten naar Viergang Thuis. Je betaald dan €20 euro per maand en je kunt gebruik maken van ons online aanbod. 

• Abonnement bevriezen
Ook deze lockdown kun je je abonnement weer bevriezen, dit is mogelijk via onderstaande button. Zodra we weer open mogen wordt je abonnement automatisch geactiveerd. Je kunt tijdens deze periode geen gebruik maken van de app en het Viergang Thuis aanbod.

Wil je gebruik maken van optie 2 of 3, klik dan op onderstaande button en vul het formulier voor maandag 11 januari in.

Let op! Bovenstaande opties zijn ook mogelijk in combinatie met een jaarabonnement.

FAQ

1. Spaar ik mijn credits op als ik mijn abonnement behoud?

Ja zeker, bij een actief abonnement blijf je wekelijks credits ontvangen en deze blijven onbeperkt geldig.

2. Wat gebeurt er met mijn credits als ik mijn abonnement bevries?

Er worden deze periode geen credits uitgegeven, wel blijven je eerder opgespaarde credits behouden.

3. Wat is het wachtwoord om in te loggen?

Alleen voor leden van de Viergang

4. Hoe werkt zoom en hoe kan ik deelnemen?

Beide vragen worden beantwoord door middel van deze instructievideo.