De Suikerchallenge 2.0!

Viergang suikerchallenge

Terug van weggeweest, de Viergang Suikerchallenge! De afgelopen tijd is een gezond lijf belangrijker geworden dan ooit. Daarom dagen wij jou uit om vier weken met ons de strijd aan te gaan tegen onder andere de corona kilo’s. De Suikerchallenge 2.0 is deze keer niet alleen gericht op suikers. We gaan vier weken lang aan de slag met voeding, beweging en ontspanning om zo fitter en vitaler in ons lijf te zitten!  

Professor dokter Aart van der Lely trapt maandag 18 januari om 20.15 uur de Suikerchallenge 2.0 af! In een online lezing verteld hij alles over suikers en wat ze met ons lichaam doen.

Wat bieden wij jou met de Suikerchallenge 2.0:

  • Digitaal boekje met informatie, opdrachten en leuke recepten  
  • Elke maandagavond een gezamenlijke online challenge les
  • Elke woensdagavond een live online meeting met onze diëtist Emma van de Berg
  • Deskundige begeleiding van een Suikerchallengecoach

Voor leden met een actief abonnement is deelname aan de Suikerchallenge 2.0 gratis. Heb je een rittenkaart, is je abonnement bevroren of ben je geen lid van de Viergang, betaal je €15,-. Betaling zal plaatsvinden na inschrijving door middel van een betaalverzoek.

Een challenge is natuurlijk veel leuker als je het samen doet! Daarom mag je als lid van de Viergang één iemand aandragen die ook voor €10,- mee doet, ook deze persoon kan je opgeven via onderstaande knop.

Ga jij met ons de strijd aan? Meld je dan voor vrijdag 15 januari via onderstaande knop aan!