Even voorstellen: Dennis

De bootcamp op donderdag heeft twee nieuwe trainers: Koen en Dennis. Koen heeft zich al aan jullie voorgesteld. Nu is het de beurt aan Dennis van Starrenburg

Introductie
Mijn naam is Dennis van Starrenburg en ik geef sinds een paar weken afwisselnd met Koen de bootcamp op de donderdag. Ik ben 26 jaar en woon samen met Céline en onze hond Tommie in Bergschenhoek.

Dennis van Starrenburg

Vanwaar je enthousiasme rondom bootcamp en het geven van trainingen?
Ik ben ooit door mijn vriendin meegenomen om eens mee te doen met de bootcamp. Ik weet nog dat ik helemaal achteraan liep en helemaal kapot was na drie kwartier. Ik korfbalde in die tijd nog bij Avanti, maar conditie voor langere stukken hardlopen had ik niet. Gelukkig was daar de groep mede-bootcampers die me mee op sleeptouw nam. En dat was voor mij de allerbeste motivatie.

Bootcampen is vaak een beetje afzien, maar als je samen afziet, wordt dat (bijna) leuk. Na jarenlang zelf meedoen leek het mij ontzettend leuk om zelf eens de oefeningen te bedenken en dat doen we nu dus een paar weken met veel plezier!

Wat maakt jouw bootcamptraining typisch Dennis?
Voor mij is een bootcamp geslaagd als iedereen zijn/haar eigen grens een klein beetje verlegd heeft. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen niveau en ambities. Ik motiveer je graag met wat opbeurende woorden. En ik doe zelf ook gewoon lekker mee met de oefeningen. 

Als je een workout op muziek moest doen, welk nummer zou dit dan zijn?
Ik vind de oudere muziek van de Grit helemaal te gek. Als ik aan het hardlopen ben, staan “Glue” van Bicep en “Rio” van Netsky standaard in de playlist.