Wij blijven positief gestemd!

Viergang wandelen
Wij blijven positief gestemd! 
Het is nog steeds stil in de Viergang, wat missen wij jullie aanwezigheid, enthousiasme en gezelligheid. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we weer open mogen!
 
De afgelopen weken werd de stilte een klein beetje verstoord en hebben wij met 150 deelnemers de Suikerchallenge 2.0 volbracht. Dit keer was de challenge volledig digitaal, maar dit mocht de pret niet drukken, het was een groot succes! Door middel van een boekje, Webinars en een groepsapp is er nieuwe informatie gedeeld en zijn er veel kilo’s verloren gegaan. Wegens groot succes blijft de challenge-les op het livestreamrooster staan. Doe jij maandagavond om 19.45 uur mee?
Blijf bewegen!
Wekelijks varieert ons online livestream aanbod. Houd ons rooster wekelijks in de gaten of jou favoriete les er tussen staat. Naast het livestreamrooster worden er ook nog lessen opgenomen en direct geplaatst in het Viergang Thuis gedeelte. Zo kun je nu ook aan de slag met een les Bodybalance! Liever niet online deelnemen via zoom? Onze livestreamlessen zijn ook nog steeds te volgen via de website, log in en doe lekker mee!
 
Naast het online gedeelte kun je ook bij ons terecht voor de leukste wandelingen! Iedere zondag kun je tussen 09.30 en 14.00 uur een wandeling ophalen. Iedere week komen er nieuwe wandelingen bij en de routes variëren tussen de 5 en 13,5 kilometer. Uiteraard staan wij ook voor jullie klaar met een lekkere coffee to go! ☕ 

Webinar immuunsysteem
Heb jij vorige week vrijdag de Webinar van Edwin van Rijn gemist? Geen paniek! Hij is nu ook terug te kijken via onze website of door middel van onderstaande knop. Veel kijk & luister plezier!