We zijn weer open!

Viergang we zijn weer open lid worden viergang thuis openingstijden sporten

Wat zijn wij blij dat we jullie vanaf 1 juli ook binnen weer mogen ontvangen! De afgelopen maanden is er veel veranderd en we kunnen dan ook niet in één keer helemaal terug naar het oude. Zo kan er wel gebruik gemaakt worden van de toiletten, maar zullen de kleedkamers nog tot 1 september gesloten zijn. De kinderoppas zal nog even gesloten blijven, wij streven ernaar dit zo snel mogelijk weer beschikbaar te stellen.

In deze nieuwsbrief vertellen we alles over de verschillende locaties (buiten en binnen), delen we ons nieuwe uitgebreide lesrooster en brengen wij jullie op de hoogte van de wijzigingen rondom de abonnementen.

Locaties

Naast de bekende buitenlocaties openen vanaf 1 juli ook de vertrouwde binnen locaties weer! Alle locaties voldoen aan de richtlijnen vanuit het RIVM om verantwoord te kunnen sporten. Vanaf morgen is het dus mogelijk om zowel binnen als buiten te fitnessen. Het is tijdens je training alleen niet mogelijk om te wisselen tussen de fitness locaties. Naast de uitbreiding van de fitness locaties mogen ook de groepsleszalen en squashbanen weer gebruikt worden. De spinning zal tot 1 september nog buiten plaatsvinden.

De registratie zal de komende tijd iets anders gaan dan voorheen. De instructeurs gaan dit namelijk zelf doen! Dit betekent dat je voorafgaand aan je les niet meer hoeft te melden bij de fitnessbalie, maar bij je eigen instructeur. De instructeur is aanwezig op de locatie waar de les wordt gegeven. De locaties zijn als volgt:

  • De kleine zaal zal gebruikt worden voor pilates, yoga en beter bewegen lessen. De kleine zaal is te bereiken via de hoofdingang. Wij willen jullie vragen te verzamelen in de hal waar ook de squashbanen zich bevinden.
  • In de grote zaal zullen de actievere lessen zoals bodypump en kickfun plaatsvinden, deze zaal is te bereiken via de bekende route.
  • De bootcamp verzamelt vanaf 1 juli op de brug!

De komende periode zullen we nog niet werken met vaste reserveringen. Het reserveren van een les of fitness tijdvak is verplicht en mogelijk 72 uur voorafgaande aan de les. Bekijk snel ons uitgebreide rooster via de knop hieronder!

Rooster

Abonnementen

Met ingang van 1 juli gelden voor alle abonnementen weer de oude tarieven. Hier hoef jij niks voor te doen! Het gebeurt automatisch en je kunt het terugvinden bij je clubaccount informatie onder het kopje betalingen.

Heb jij ervoor gekozen je abonnement tijdens de sluiting te bevriezen, dan word je abonnement zonder tegenbericht per 1 juli weer geactiveerd. Zie je het nog niet zitten om te komen sporten of heb je vragen? Stuur dan een email naar info@viergang.nl. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen!