Viergang Thuis en uitleen van spullen

Viergang thuis en uitleen van spullen

COVID-19

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is Sportcentrum de Viergang voor onbepaalde tijd gesloten. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van de overheid. Door deze maatregel zijn wij telefonisch niet bereikbaar, uiteraard zijn wij wel bereikbaar via fitness@viergang.nl.

VIERGANG THUIS

Nix flatniksen: ‘wij brengen de Viergang bij je thuis’

Niemand vindt het fijn om gedwongen thuis te moeten zitten, wij als sporters begrijpen dat als geen ander. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere manier om toch lekker in beweging te kunnen blijven.

Nu het bezoeken van de sportschool niet meer mogelijk is, hebben wij een alternatief trainingsaanbod. Wekelijks zullen er lessen gemaakt worden die online te volgen zijn. Zo train je thuis met je vertrouwde instructeur!

Via onze website kan je gebruik maken van het ‘Viergang Thuis’ aanbod. De eerste lessen staan vanaf aankomende donderdag online.

Voorlopig mogen we nog wel lekker buiten fietsen of lopen, maak er gebruik van zo lang dit nog kan.

UITLEEN VAN SPULLEN

Wij begrijpen dat niet iedereen thuis de beschikking heeft over een hometrainer en andere Telsell producten. Mocht dit wel zo zijn, blijf er vooral gebruik van maken! Maar mocht dit niet zo zijn kun je gebruik maken van ons uitleensysteem.

Wat lenen we uit?

  • Spinningfietsen
  • Bodypumpsets (stang, 2×5, 2×2,5 2×1 en een step)
  • Fitness attributen (dumbbells en losse gewichten)

Graag zouden wij iedereen voorzien van sportmaterialen, dat is niet haalbaar. Daarom hebben wij er voor gekozen één attribuut per adres ter beschikking te stellen, let op; OP=OP. Je kunt je voorkeur doorgeven via fitness@viergang.nl, wij bezorgen de spullen tot aan de voordeur!