Onze virtuele deuren zijn weer open!

Viergang thuis Netflix

Onze deuren zijn weer gesloten en zullen hopelijk 19 januari weer geopend worden. Tot die tijd laten we jullie niet in de steek, we gaan ervoor zorgen dat jullie ook deze periode weer sportief doorkomen! Hoe we dit doen lees je in onderstaande nieuwsbrief.

Sportmateriaal huren?

Om thuis aan de slag te kunnen gaan bieden wij deze lock-down de mogelijkheid om bodypumpmateriaal van ons te huren. Voor €30 euro (€15 huur, €15 borg) kun je t/m 16 januari gebruik maken van onze Bodypump-barbells en -gewichten. Bovengenoemd bedrag dient bij het ophalen van de materialen CASH te worden betaald. Wil je gebruik maken van dit aanbod, vul dan snel onderstaand formulier in OP=OP.

LET OP! Je ontvangt een bevestigingsmailtje als je de materialen kunt komen ophalen.

De spinningfietsen en fitnessmaterialen zullen dit keer niet worden uitgeleend. Helaas hebben wij nog steeds niet al onze spullen terug en met de huidige maatregelen is het logistiek een te grote uitdaging. Wij hopen hierbij op jullie begrip!

Viergang Thuis

De komende periode zullen wij jullie voorzien van nieuwe video’s en work-outs middels het Viergang Thuis portaal. Gebruik maken van het Viergang Thuis aanbod kan via de website of via de app. Inloggen op de website gaat gemakkelijk via de rode button ‘Viergang Thuis’ en met het wachtwoord #Viergang4thuis. In de app is er een tegel genaamd ‘Viergang Thuis’, door op deze tegel te klikken kom je direct op onze Viergang Thuis pagina.

FAQ

1. Wat gebeurt er met mijn credits nu ik niet kan sporten?
Afhankelijk van je abonnement blijf je wekelijks credits ontvangen. Deze blijven onbeperkt geldig. De gemiste lessen kunnen worden ingehaald zodra we weer open zijn.

2. Ik heb een les of fitnesstijdvak geboekt voor woensdag of donderdag. Hoe kan ik deze annuleren? 
Vanuit het systeem hebben wij alle lessen geannuleerd en je credit teruggestort. Zelf hoef je hier geen handeling meer voor te verrichten.

3. Wat is het wachtwoord voor Viergang Thuis?
#Viergang4thuis

4. Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws?
De komende periode zullen wij jullie wekelijks op de hoogte houden door middel van de nieuwsbrief en via berichten in de app. Bekijk via deze link hoe je geen bericht mist! 

5. Hoe zijn wij bereikbaar?
Wij zijn bereikbaar via de mail, info@viergang.nl.