Lente! ? Lekker buiten sporten en spinnen.

Viergang spinning
Twee weken geleden opende we de buiten-fitness en vorige week het kracht-vak. Ondanks de regen zorgde dit al voor een hoop fanatieke sporters en gezelligheid. Vanaf aankomende zaterdag breiden wij ons aanbod uit, namelijk met spinningfietsen! 

Wil je weer spinnen? Dat kan nu!
Reserveer thuis je starttijd via het ‘buiten-spinning’ rooster in de app;
Kom naar de Viergang met je eigen device (telefoon, tablet etc.) en oortjes;
Kom op tijd, zodat je maximaal gebruik kan maken van je 55 minuten;
Stap buiten op één van onze spinningfietsen; 
Log in op viergang thuis, kies je favorite spinningles en je kunt los; 
Wij zullen wekelijks ons Viergang-thuis-aanbod aanvullen met nieuwe lessen!
LET OP! Vergeet je oortjes of koptelefoon niet! Er is niks vervelender dan dat jullie geluidsoverlast hebben van elkaar.

Krachtpatsers, opgelet!
Het kracht-vak is geopend! In dit vak kun je 60 minuten lang trainen met barbells, schijven, dumbbells en kettlebells. Je traint hier met maximaal vier personen op 1,5 meter afstand van elkaar.
 
Liever niet een uur lang alleen maar dezelfde materialen trainen? Kies dan voor de fitnessroute! Deze route bestaat uit zes verschillende vakken met verschillende materialen, na negen minuten trainen gaat de zoomer en is er één minuut wisseltijd naar het volgende vaak. Er liggen instructiekaarten in ieder vak waarmee een leuke training te volgen is. Uiteraard mag je ook je eigen oefeningen doen.
 
Voor beide geldt, reserveren gaat gemakkelijk via het ‘buiten-fitness’ rooster in de app.
 
Voor alle drie de onderdelen geldt dat deze geopend zijn van maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend van 8.00 uur tot 14.00 uur. De laatste mogelijkheid om te reserveren zal één uur voor sluiting zijn.