Gezond en sportief 2019

Personal training in Pijnacker
Namens het hele team van de Viergang wensen wij natuurlijk iedereen een gezond en sportief 2019. In het nieuwe jaar hebben we bij de Viergang nieuwe tarieven en de structuur van de abonnementen is anders. Hierbij onze nieuwsbrief voor meer informatie. Goede jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!

Fit Challenge

De pilot in augustus was een succes. Op 12 en 13 januari gaan we officieel van start met de Viergang Fit Challenge. De Fit Challenge staat in het teken van voeding en stress. Waar de suikerchallenge vooral was gericht op koolhydraten, zullen tijdens deze challenge ook de vetten en eiwitten aan bod komen. Daarnaast is er veel aandacht voor de herkenning van stress, en de reductie hiervan. Vanaf nu kunnen klanten zich hiervoor inschrijven bij de fitnessbalie of fitness@viergang.nl. De kosten bedragen 65 euro.

Wat krijg je hiervoor?
 – 3x een fittest (begin, einde en 4-6 weken na einde)
– Persoonlijke intake en een evaluatiegesprek
– 4 rittenkaart
– T-Shirt
– Gratis deelname aan de Challengeles op zaterdag
– Wekelijks een verdiepingsuurtje

Dinsdagavond 8 januari is er om 19.00 uur een informatieavond in de Viergang voor iedereen die geïnteresseerd is in de Fit Challenge. Het doel en de inhoud van de challenge zullen daar nader worden uitgelegd.

Nieuwe structuur abonnementen

Bij de Viergang kunt u een keuze maken uit de volgende maand en jaarabonnementen:
– 1x per week
– 2x per week
– Onbeperkt
Bij de 1 en 2 keer per week abonnementen hadden we de regel dat 1 of 2 keer stond voor het aantal les of fitnessbezoeken per week. Indien je op één dag twee lessen volgde, of fitneste en daarna een les volgde had je hier een 2x per week abonnement voor nodig. Bij de nieuwe abonnementsstructuur is een bezoek aan de Viergang een halve dag toegang tot het sportcentrum, ongeacht hoeveel lessen, al dan niet aansluitend of volgend op fitness, je gaat volgen. Deze mogelijkheid geldt ook voor de rittenkaarten en de losse lessen.

Nieuwe tarieven 

Vanaf 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. De tarieven zijn mede veranderd in verband met de btw verhoging van 6% naar 9%. We hebben de nieuwe tarieven voor u in een overzicht geplaatst, wat te bekijken is via deze pagina. Mocht u vragen hebben over de nieuwe tarieven, kunt u hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen.