DKR Toertocht

Op zondag 27 mei fietsen we weer voor Alpe d’HuZes en Giro di KiKa. Dus wil je een keer met De Klimmende Règâhs meefietsen voor het goede doel? Grijp dan nu je kans. Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van circa 60 kilometer en een route van circa 80 kilometer. De routes gaan door het gebied waar de Règâhs vaak en veel trainen. Afhankelijk van het aantal al dan niet getrainde deelnemers, zullen we rekening houdend met de verschillende snelheden, in diverse groepen de routes afleggen. Ook de niet racefietsers komen aan bod. Er is een route van 25 kilometer uitgezet voor de jongere deelnemers en de toerfietsers.

De verzameltijd is om 9.00 uur bij Sportcentrum De Viergang in Pijnacker, waar je bij je aanmelding een lekker bakkie koffie krijgt. Ook wordt daar een groepsfoto gemaakt. De finish is ook weer bij De Viergang. Daar wacht een welverdiende lunch en gezellige muziek. De kosten van deze leuke tocht voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een origineel DKR-toertochtshirt, een toertocht onder begeleiding, koffie en een lunch. De opbrengst komt volledig ten goede van Alpe d’HuZes en Giro di KiKa.

Aanmelden via toertocht@regahs.nl. Graag daarin je NAW-gegevens, mobiele telefoonnummer, de afstand die je wil gaan fietsen (25, 60 of 80 kilometer) en de gemiddelde snelheid die je denkt ongeveer aan te houden. Aanmelden kan tot 24 mei. Naast de fietstocht organiseren we op hetzelfde moment een wandeltocht, die ook begint en eindigt bij De Viergang.