Binnen bedrijven is er steeds meer aandacht voor vitaliteit. En terecht, want de gezondheid van medewerkers is erg belangrijk. Wie sport is over het algemeen gezonder, gelukkiger en productiever. Dus hoe gezonder je medewerkers, hoe gezonder het bedrijf. Benieuwd wat De Viergang voor jou en je bedrijf kan betekenen? Je leest het hier! 

Bedrijfsfitness bij de Viergang

Wist je dat werkgevers onbelast bedrijfsfitness abonnementen kunnen vergoeden aan het personeel? Dit is een erg aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Belangrijk is wel dat er genoeg sportmogelijkheden zijn die de werknemers interessant vinden. Dat sportaanbod zit bij De Viergang wel goed. Met groepslessen als body pump, boksen, yoga en pilates zit er voor iedereen iets leuks bij. Ook kun je met een bedrijfsfitness abonnement kilometers maken tijdens onze populaire spinningles of zelfstandig sporten in de ruime fitness.

Voordelen op een rij

  • Divers sportaanbod
  • Financieel voordeel
  • Minder stress
  • Meer (werk)geluk
  • Minder verzuim
  • Hogere productiviteit
  • Betere geestelijke veerkracht
  • Versterkt teamspirit

Goed voorbeeld doet volgen!

Jouw bedrijf is zeker niet de eerste die bij ons komt sporten. Een greep uit de aangesloten bedrijven uit de omgeving zijn: Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Habets Makelaardij, Brandweer Pijnacker-Nootdorp, Stanislas en Soeterbroek. 

Samen sporten

Alleen al praten over sport schept een band. Samen sporten brengt nog veel meer. Collega’s die samen sporten leren elkaar op een hele andere manier kennen. Je komt samen even los van de dagelijkse routine en daagt elkaar uit op een compleet ander gebied. Zo motiveer en inspireer je elkaar en ontstaat er op de werkvloer een aangenaam sfeertje. Met meer begrip voor elkaar en minder stress.

Zittend beroep

Dat onvoldoende lichaamsbeweging voor gezondheidsrisico’s zorgt weten de meeste mensen gelukkig wel. Wat velen alleen vergeten is dat een zittend beroep en dus een lange tijd achter elkaar zitten hier ook een grote rol in speelt. Om gezondheidsrisico’s te beperken is het belangrijk om zitten regelmatig af te wisselen met staan en het liefst natuurlijk wat beweging. Daarnaast is het belangrijk minimaal 3 keer per week minimaal 20 minuten aaneensluitend intensief te bewegen. 

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Neem contact met ons op door te mailen of bellen: