Fitness

Onze fitness is een plek waar jong, oud, beginners en ervaren sporters samen komen. Iedereen is welkom. 

Krachthonk

De Viergang heeft een ruim aanbod in krachttoestellen. Wij hebben dumbbells tot 40kg, 3 squat racks met voldoende schijven en voor iedere spiergroep één of meerdere apparaten. Ook is er voldoende vrije ruimte aanwezig waar je functioneel kan trainen of een matje neer kan leggen voor wat oefeningen op de grond.

Cardio

Cardiotraining is alle lichaamsbeweging waarvan je hartslag omhoog gaat. Dit kan matig intensief bewegen zijn, zoals wandelen en fietsen, maar ook hoog intensief bewegen, zoals hardlopen, wielrennen en steps (fitness). Het doel van cardiotraining is vaak het opbouwen van je uithoudingsvermogen of afvallen. Wij hebben verschillende cardio toestellen: Loopbanden, crosstrainers, fietsen, roeimachines, skierg en een airbike.

Wat kun je verwachten qua begeleiding/aanwezig personeel?

Iedere dag loopt er minimaal 1 instructeur in de fitness. Bij de Viergang heb je de mogelijkheid om kosteloos afspraken met de instructeurs in te plannen om een trainingsschema op te stellen aan de hand van jouw doelen en eventuele blessures. Wij lopen 3 tot 4 keer samen met jou mee om te zorgen dat alle oefeningen technisch goed worden uitgevoerd en dat de apparaten en het gewicht juist worden ingesteld.
Heb je het schema een aantal weken gevolgd en ben je op zoek naar meer uitdaging of een nieuw schema dan kan je weer opnieuw een afspraak inplannen met een van de instructeurs.