Ron & Peet: jubileum!   

Tijd voor een speciaal verhaal over twee van onze meest toegewijde sporters: Ron & Peet. Beiden zijn zij al bijna 30 jaar lid bij de Viergang en daarvan sporten ze nu al zo’n 25 jaar samen! Sport je bij ons? Dan ken je ze misschien niet van naam maar zeker wel van gezicht!

In de vroege jaren ’90 begon het avontuur van Ron & Peet bij ons sportcentrum. Wat begon als een toevallige kennismaking op de sportvloer, groeide al snel uit tot een onverbrekelijke sportband. Sindsdien zijn ze samen talloze trainingen doorgekomen. 

De lijst van bijzondere momenten die ze zijn bijgebleven is lang! Zo hebben we verhalen gehoord over de georganiseerde motortrip met o.a. Johan naar Limburg en heeft Ron meegedaan aan een wedstrijd “De sterkste man van de Viergang”, waarbij hij trouwens als één van de oudsten 1e werd op het onderdeel bankdrukken en 2e op het onderdeel optrekken. Er zijn ook mindere momenten geweest tijdens hun tijd bij de Viergang. Want helaas als je zo lang op 1 plek bent maak je ook de minder leuke dingen mee. ‘Gewaardeerde leden missen, blijft emotioneel’, zo vertelden beide mannen met een brok in hun keel. Dit geeft wel aan hoe betrokken de mannen zijn!

Ron & Peet staan bekend om de uitspraak “PEET JIJ BEN!!”, want volgens Ron staat Peet meer te kletsen dan te sporten. En als je goed oplet zie je de heren altijd in een trui trainen ‘zodat de spiertjes lekker warm blijven’. Ja, zelfs als het buiten 30 graden is!

Hun geheim? Samen lachen, elkaar (de)motiveren 😉 en altijd het plezier in het sporten blijven zoeken. Of het nu gaat om het behalen van persoonlijke doelen of gewoon genieten van een gezellige training. Ron & Peet zijn ervoor te porren. 

Ter gelegenheid van hun bijna 25-jarige sport huwelijk en 30-jarig lid in de Viergang willen we hen van harte feliciteren en bedanken voor hun jarenlange inzet en enthousiasme. We kijken uit naar nog vele sportieve jaren samen!

Laten we samen blijven sporten en vooral genieten! 🎉🏆