Rob, we gaan je missen!

Na maar liefst 25 jaar gaat onze spinning instructeur, Rob, ons verlaten. En omdat we Rob graag nog één keer in het zonnetje willen zetten, hebben we hem gevraagd om zijn verhaal te vertellen 💛✨.

“Ik heb de afgelopen jaren enorm genoten van alle lessen die ik heb mogen geven. Zo ben ik vanaf eind jaren 90 muziek gaan combineren met fietsen. Ik wilde hier alles van weten! Ik ben toen bij de Viergang de lessen gaan volgen, dat was destijds in een klein kantoortje met 12 spinningfietsen. En ja, dat vond ik helemaal te gek! Waarschijnlijk is dat de toenmalige leraren opgevallen, en werd ik benaderd of ik het leuk zou vinden om zelf lessen te gaan verzorgen voor de groepen. Dat vond ik natuurlijk helemaal leuk!

Je begrijpt dat dat helemaal uit de hand is gelopen, want inmiddels zijn we 25 jaar verder. En komt er een eind aan een tijdperk. Als ik terugkijk naar hoogtepunten van de afgelopen jaren, dan kan ik vermelden dat ik de verhuizing van het kleine kantoor naar de bovenzaal echt een mijlpaal vond. Ook de weekendjes weg en de verhuizing naar de grote bovenzaal in de vernieuwde Viergang waren onvergetelijk. En bijvoorbeeld de spinningmarathon met zo’n 250 fietsen was een mooi moment om mee te maken.

Het werken bij de Viergang heeft mij veel plezier gebracht. Ik vond het een feest om mijn muziek met anderen te delen en de positieve reacties van deze mensen te zien. Dit motiveerde me om weer nieuwe nummers op te zoeken en deze te delen met de groep. Wat me altijd bij zal blijven zijn de blije gezichten van de mensen als ze de zaal weer verlaten. Het enthousiasme van de groepen, dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.

Wat ik mensen mee zou willen geven: ik hoop dat de mensen blijven koesteren dat de Viergang echt een sportschool is waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. De veelzijdigheid is heel bijzonder en dit is dan ook echt een kenmerk van de Viergang.”

Rob, bedankt voor alles de afgelopen jaren 🌟. We gaan je missen.