Iedere woensdag van 9:00-10:00 uur voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar.

Waarom?

Peuters hebben plezier in bewegen.Zij maken in korte tijdeen hele ontwikkeling door, waarbij deze drang tot bewegen erg belangrijk is. Helaas hebben kinderen vaak te weinig ruimte om optimaal te kunnen bewegen of ze worden geremd. Tijdens deze lesjes worden zij gemotiveerd en uitgedaagd om te bewegen in een voor hun veilige omgeving.

Wat is Peutergym?

Tijdens de peutergym wordt er gebruik gemaakt van muziek en dans. Elke les zal beginnen met een opwarm spel /dans.De les zelf zal variëren van parcours lopen tot gericht balspelen of gymnastiek oefeningen.(denk hierbij aan bv koprollen, springen enz)Eind van de les zal ook herkenbaar zijn met een duidelijke cooling down. Meer info en verdere uitleg is te vinden op viegang.nl

Praktische info:

  • De les wordt gegeven in squashbaan 1 (schuin tegenover de dames kleedkamer)
  • Er zijn maximaal 10 plaatsen in de les. U kunt uw kind maximaal 1 week van te voren opgeven bij de balie.
  • Mocht uw kind toch niet komen dient u dit telefonisch of aan de balie te melden.
  • Voorafgaand aan de les kunt u een leskaartje halen bij de balie voor deelname aan de PeuterGym.
  • U mag uw kind zelf naar de les brengen en, als u en uw kind het prettig vinden blijven kijken. Mocht u niet blijven kijken dan bent u wel verplicht in het pand aanwezig te blijven.
  • Als u zelf gaat sporten en gebruik maakt van onze kinderoppas dan brengen de dames van de kinderoppas uw kind naar de les en weer terug.
In de schoolvakanties zijn er geen lessen, heeft u vragen neem dan even telefonisch contact via 015-3615444 op of stuur een mailtje naar info@viergang.nl. 
 
Tarieven
Viergang peutergym

Claudia van Eijk