Hoe het werkt

Laat ons weten welk doel je wilt bereiken in onze fitnesszaal en wij helpen je hier graag bij. Fitness kan je voor vele doeleinden gebruiken. Dit verschilt per persoon door de verschillende doelstellingen. Denk hierbij aan afvallen, sportprestaties ondersteunen, vetpercentage verlagen, spiermassa vergroten, conditie en houding verbeteren of balans en mobiliteit trainen. Overigens hebben wij op de maandagochtend fitness speciaal voor 55/60+ jaar!

Bij het maken van elk nieuw schema, krijg je 3 keer individuele begeleiding, zonder extra kosten. Mail voor een afspraak naar de Viergang: info@viergang.nl

Tijdens deze afspraak krijg je een aantal vragen over je gezondheid en wat je doelstelling is. Met deze gegevens en je wensen wordt er een persoonlijk en realistisch trainingsschema voor je gemaakt. Samen met de instructeur zullen we al je oefeningen van je trainingsschema doorlopen helpt de instructeur je met het instellen van de apparaten/apparatuur, zodat alle oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. Mocht je de oefeningen op een later moment niet precies meer weten, is de instructeur altijd beschikbaar voor vragen.

We hopen je snel te zien in de Viergang!

frank

johan

thijmen

kim

linda

jolanda

mayo

nadine

sjors

roos

Personal training

Personal Training bij De Viergang geeft je ondersteuning om je persoonlijke doelen te behalen en vast te houden. Vaak mis je zelf de motivatie, weet je niet hoe je moet beginnen of wil je echt een keer blijvend resultaat zien. Soms is het ook moeilijk om al deze doelen in je eentje te behalen. Graag helpt De Viergang je om deze doelen te realiseren.

Wij hebben 2 Personal Trainers; Thijmen & Edwin

Bel De Viergang 015-3615444 om je telefoonnummer door te geven zodat De Personal Trainer contact met je kan opnemen.

Neem contact op met de Viergang om de verschillende mogelijkheden door te nemen.